Over mij

Ik ben Ina de Nooijer - Sprikkelman. Getrouwd met een man met progressieve spierdystrofie.
Ik ben met Lucky Lady Bemiddeling begonnen doordat ik, zowel van huis uit bij mijn ouders, als bij mijn man met allerlei instanties in aanraking ben gekomen. Hierbij kwam ik er achter dat je vaak van het kastje naar de muur wordt gestuurd voordat je de (financiele) hulp krijgt waar je recht op hebt.
Ook op de werkplekken waar ik heb gewerkt merkte ik dat er veel onbekendheid is met waar je recht op hebt bij een ziekte, beperking, ouderdom of een vorm van autisme.

Veel instanties hebben hun eigen gedeelte wat ze behandelen en daarna moet je weer naar een andere instantie toe en daar stellen ze weer allerlei vragen. Vaak vertel je hetzelfde verhaal meerdere keren, omdat de instanties gewoon niet samenwerken en soms ook niet eens van elkaars bestaan/werkwijze op de hoogte zijn.

Doordat ik van dingen uitzoeken houd en al veel mensen heb kunnen helpen ben ik op het idee gekomen om hier mijn vak van te maken.

Mijn motto is alles goed uitzoeken en op papier zetten zodat u maar één keer uw verhaal hoeft te doen in plaats van steeds bij elke instantie hetzelfde verhaal te moeten vertellen.

Contact

Ik zou u graag willen helpen, dus neem contact op om samen te kijken welke zaken ik u uit handen kan nemen.
Email mij via het contactformulier.